Kauneushoitola: 

”HUOLEHDITHAN  ITSESTÄSI "

 

KAUNEUTTA, TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA. 

 

Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat kasvo-käsi- ja jalkahoidot sekä kestovärjäykset. 

Hoidot toteutetaan Denova Pro,  Bielendan tuotteilla sekä Pierre Reneen ja  Paesen meikeillä. 

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat:, kuten puhdistava savi, ravitseva vuohenmaito, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja. 

Bielenda on luonnon raaka-aineisiin pohjautuva kosmetiikan edelläkävijä. tuotteet sisältävät parhaita tutkittuja luonnon raaka-aineita: kasviuutteet, savea, merilevää, hedelmiä, yrttejä, mehiläisvahaa, ja aromaterapiaöljyjä. 

Hinnasto

Kasvohoidot: 

 

UUTUUS KASVOHOITOSARJA : ARKANA!!!

ARKANA:

Neuro Gaba hoito, kesto 60 min. 85€

Jokaiselle tuhkimohoitona ennen juhlia. Ikääntyneelle iholle, joka kaipaa tehokasta kohotusta ja kiinteytystä. Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn 30+ iholle. 

 • Neuro gaba kasvohoito sisältää 2 neurovälittäjäainetta: GABAa ja NANAa, jotaka toimivat viestinvälittäjina ja säätelijöinä ihossamme. GABA on yksi hermostomme perusaineista (ei proteiini), jonka tehtävänä on rauhoittaa ja rentouttaa. Iholla GABAn teho näkyy nopeana ihon ja kasvolihasten rentotumisena; juonteet madaltuu, kasvon piirteet pehmentyvät. NANA on happo, jolla on tärkeä tehtävä toimia solijen välittäjäaineena.  Dermokosmetiikassa käytettynä se stimuloi solujen jakaantumista, pidentää ihosolujen ikää, ehkäisee kollageenin hajoamista ja korjaa kollageeni- ja elastiinikuituja. 
 • Sisältää  myös 30% maitohappoa sekä kahta hyaluronihappoa 

Älykäs neurokosmeettinen hoito kaikille ihotyypeille, mikä tarjoaa kolmivaiheisen vaikutuksen:

1. Jähmettävä vaikutus kiinteyttää ihoa ja kohottaa kasvonpiirteitä. 

2. Täyteläistävä vaikutus siloittaa juonteita ja tekee ihosta tasaisen näköisen

3. Kosteuttava vaikutus täyttää juonteita ja tehokosteuttaa ihoa. 

(alkupuhdistus, naamio 20-30 min., neurokuorinta, hoitovoide)

Microbiome pro care, kesto 60 min.  55€. POP- UP HOITO. 

Ongelmalliselle, kuivalle,helposti reagoivalle herkälle iholle.Bielendan tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro-ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.  Voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää! 

(alkupuhdistus, kuorinta, hierontarituaali,kaksoisnaamio, hoitovoide)

Täydellinen kasvohoito, kesto 90 min. 75 €. Kaikille ihotyypeille.  Täydellinen kasvohoito suositellaan tehtävän ainakin kerran vuodessa. Tämä kasvohoito on kokonaisvaltainen hoito, ihonpuhdistuksesta rentouttavaan hierontaan sekä virkistävään/kosteuttavaan naamioon.  Ihonhoitotuotteet(Bielenda/DenovaPro) valitaan ihotyypin mukaan.

(alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, jos tarpeen, seerumin imeytys ultraääni/valoterapialaitteella, klassinen hieronta, naamio sekä hoitovoide)

 • Ihonpuhdistus, kesto 60 min.  myös akneiholle 53 €. Ihanteellinen hoito nuorelle.  

Ihonpuhdistus soveltuu iholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia(mustapäät, finnit, papulat, pustulat). Hyvä myös antibioottikuurin yhteydessä tai sen jälkeen.

(alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide)

 • Hyaluronihappohoito täyttää ihoa, kesto 60 min.  63 € suositellaan sarjahoitona, kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle ja 30+ iholle, jossa esiintyy juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Myös herkälle iholle. 

 Bielendan hyaluronihappohoito on kuivan ihon pelastaja. Hydra-hyal hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. 

(alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumin imeytys ultraäänellä+ kevyt kasvohieronta, kohottava naamio, hoitovoide) 

 

 

 • LIFT & GLOW , KESTO 75 min. 80€. Ikääntyvälle iholle, joka kaipaa tehokasta anti - ageing vaikutusta. Välittömästi näkyvät tulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. Heleä, sädehtivä ja hehkuunsa palautunut iho, Kohottaa, heleyttää ja tehokosteuttaa sekä  pehmentää ja vähentää iholta kuivuutta, karheutta, velttoutta ja juonteita.  

            (alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta>kobido kasvoja kohottava hieronta, kasvonaamio, seerumi + hoitovoide) 

 

 • X- Foliate erkoishappohoito, kesto 60 min.  85€ . NYT tarjoushintaan 70€, voimassa lokakuun -23 loppuun saakka !Suositellaan sarjahoitona 2-6 kertaa 1krt/ vko.  Varsinkin akne ja pigmenttimuutosten hoidossa sarjahoito suositeltavaa. 

X-foliate happohoito tarjoaa toimivan ratkaisun yleisimpiin iho-ongelmiin: couperosaan, akneen, pigmenttimuutoksiin sekä ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokoostumusta. Jo yksi tehohoitokerta saa ihon hehkumaan, mutta sarjahoidolla saadaan merkittäviä parannuksia ihon kuntoon. 

Couperosan  hoidossa laktobionihappo ja glukonodeltalaktoni  rauhoittavat, kirkastavat sekä suojaavat ihoa. 

Akneihon hoidossa palorypälehappo, atsealiinihappo ja salisyylihappo, vähentävät finnejä, mustapäitä ja ihon punoitusta sekä kirkastavat epätasaisuutta ja aknesta jääneitä punaisia jälkiä. 

Pigmenttimuutosten hoidossa maitohappo sekä kojihappo>tyrosinaasientsyymin toimintaa estävä entsyymi(lisää tumman pigmentin muodostumista), kirkastavat ihoa sekä vaalentavat pigmenttimuutoksia. 

Ikääntyvän ihon hoidossa glykolihappo imeytyy nopesti ja tehokkaasti anten näkyviä tuloksia juonteiden ja ihon sävyn tasoitukseen. 

(Alkupuhdistus, esivalmisteleva suihke, hapon levitys iholle(vaikutusaika vaihtelee 4min minimi- 10min maksimi)neutralointi, naamio ja hoitovoide)

Happohoitoa EI voi tehdä asiakkaalle , jos asiakkaalla:  allergiaa ainesosille, aktiivinen herpes, keloiditaipumus, bakteeri, virus ja sieniperäiset ihotaudit, autoimmuuniset ihotaudit(nokkosihottuma yms) vaikea-asteinen akne, 6 kuukauden sisällä syöty retinoidikuuri(akne)6 kuukauden sisällä tehty jäädytyshoito(kryohoito)6 kuukauden sisällä tehty kirurginen toimenpide hoitoalueelle, luomien runsas määrä hoitoalueella, laajentuneet hiusverisuonet, systeemiset sidekudostaudit(MTCD), altistuminen auringolle, vaurioitunut tai ärtynyt iho, ohentunut iho. Ei suositella juuri päivettyneelle iholle tai epiloidulle/sheivatulle/sokeroidulle/ laserhoidetulle iholle. (raskaus ja imetys) 

 

 • Mikroneulaushoito kesto 75 min. 1. kerta 115 €, suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa 1 krt/1 kk, ihon uusiutumisprosessin mukaan. Seuraavat hoitokerrat  98€/kerta.  

Mikroneulaus tarkoittaa ihoa läpäisevää hoitoa, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa ja uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan kanavoinnin ihoon. Toimintaperiaatteena mikroneulauksessa on aiheuttaa ihoon hallitusti pieniä vaurioita, joita iho itse alkaa parantamaan. Paranemisprosessin aikana ihossa muodostuu kollageenia ja lisäksi ihon verenkierto paranee.

Bielendan mikroneulaushoito auttaa madaltamaan juonteita ja arpia(n.vuoden vanhat) . Se uudistaa veltostunutta ihoa ja kirkastaa pigmenttimuutoksia sekä ihohuokoset pienenevät.  Neulaus mahdolllistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, jolloin niiden vaikutus tehostuu merkitsevästi. Mikroneulaus tehdään Derma Pen mikroneulauskynällä, mikä korjaa ihon virheitä nopeammin, tehokkaammin ja kivuttomammin kuin perinteinen rulla. 

(alkupuhdistus, kuorinta,seerumi, mikroneulaus Derma Pen kynällä, seerumi, naamio ja hoitovoide)

Saunomista, uimista,urheilua, kuumaa kylpyä ja alkoholia tulee välttää viikon ajan hoidon jälkeen. Auringonottoa ja solariumia tulee ehdottomasti välttää 1kk ajan hoidon jälkeen. 

Mikroneulausta EI voi tehdä jos asiakkaalla: taipumus arpien keloitumiseen, diabetes, syöpä, verenvuototaudit, antikoagulanttilääkitys(verenohennuslääkkeet), ihotulehdus, autoimmuunisairaus, akne, ruusufinni, häiriintynyt ihon uudistumiskyky, lääkevoiteiden käyttö, avohaava, syntymämerkit, 6kk:n sisällä syöty retinoidikuuri, raskaus, imetys, allergia jollekin ainesosalle tai metalleille. 

 

 • Tehohoito silmänympärysiholle 30 €  kesto 30 min. Kasvohoidon yhteydessä 15€.  

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa.Bielendan alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ohon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienempiäkin ilmejuonteita. Hoito heleyttää. piristää ja kohottaa katsetta välittömästi. 

(alkupuhdistus, kuorinta, Kiinteyttävä  seerumi ja hieronta,Kohottava voidenamio sekä Merilevä-ruusunaamio, silmänympäryshoitovoide) 

 

 • Jalkahoito 58 € kesto 75 min. 

              (kylvetys, kovettumien poisto, kynsien hoito, hieronta)

 • Virkistävä jalkojen paratiisihoito 45€ kesto 60 min.  suositellaan sarjahoitona, kuiville, karheille jaloille sekä halkeileville tai hilseilevälle iholle. 

(kylvetys, kuorinta, jalkanaamio, rentouttava jalkahieronta, naamio+jalkahoitosukat, jalkavoide)

 • Käsihoito 43  € kesto 60 min 

(kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta) 

 • PARAFIINIHOITO KÄSILLE  20 € , kesto n.30 min. Hoidon yhteydessä 10€. 

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän lämmön vaikutukseen ja soveltuu esimerkiksi nivelrikko sekä reumakäsien kuntoutukseen.  Lämmin parafiini kosteuttaa ihoa, parantaa aineenvaihduntaa, lievittää kipuja ja rentouttaa. Ihanteellinen hoito kuiville käsille talvella! 

(Kuorinta, käsien upotus parafiinikattilaan(50-55 astetta) 3 x, suojapussi, lämpöhansikas)

 

Kuuma vaha:

Vahaus soveltuu karvojen poistamiseen melkein mistä tahansa kehon osasta. Vahauksella on tarkoitus poistaa karva karvatuppea myöten. Lämmin vaha levitetään ihoalueelle, josta halutaan poistaa ja repäistään kuituliinan avulla pois. Vahauksen jälkeen karvat kasvavat n. 3-6 viikon jälkeen takaisin. 

Karvanpoistot vahalla

 • Sääret 38 €
 • Koko jalat 45 €
 • Kainalot 25 €
 • Bikinilinja 25 €
 • Huulikarvat 20 € 
 • Kasvot 25 € 

Kestovärjäykset: 

Ripsien ja kulmien perinteinen kestovärjäys, mikä helpottaa arkea ja nopeuttaa meikkiä.

Kestovärjäys kestää n. 3 viikkoa. Värjäyksen jälkeen kulmakarvat muotoillaan; huolitellut kulmat kohottavat kasvojen ilmettä.  Värivaihtoehtoja on monia.

 • Ripset ja kulmat sekä kulmien muotoilu 29 € (kasvohoidon yhteydessä 22€)
 • Ripset 19 € (kasvohoidon yhteydessä 15 €)
 • Kulmat ja muotoilu 19€ (kasvohoidon yhteydessä 15 €)

Meikki toteutetaan Paesen ja Pierre Reneen meikeillä.

 • Päivämeikki 35 € 
 • Itameikki 49 € 
 • Häämeikki 70 € sis. koemeikin 

Fysio -ja kauneuskeskus FysBea tarjoaa saman katon alta sekä fysioterapia että kauneushoitolapalveluita. Pintaakin syvemmältä. Huumoria ja naurua unohtamatta.  

 

GDPR tietosuoja- asetus.

 Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen parantaminen, ajanvarausten mahdollistaminen ja laskutustietojen ylläpito.

Kerättäviä henkilötietoja käytetään FysBea:n ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon, laskutukseen, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen ja viestien mahdollistamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan tai niin pitkään, kun laki sitä edellyttää. Tietojen säilytyksessä on huomioitu sitä koskevat lait, asetukset ja direktiivit. 

Tiedot voidaan vaatia poistettavaksi, mikäli laki sen sallii ja asiakas niin pyytää.

Rekisteriin talletetaan tai voidaan tallettaa seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, osoite (mahdollisesti), puhelinnumero (mahdollisesti), sukupuoli (mahdollisesti), syntymävuosi (mahdollisesti), henkilötunnus(jos laki edellyttää sitä hoitosuhteen perusteella esim. KELA ). Asiakkaan laskutustiedot, kuten etu- ja sukunimi, kieli, tieto asiakaskirjeiden vastaanotosta sähköpostitse ja tekstiviestitse, viimeisin sisäänkirjautuminen(jos kirjautuminen ajanvaraukseen käytössä), tiedot siitä kuka asiakastietoja on katsellut ja muokannut, tehdyt varaukset, asiakaskäynnit, maksut ja tieto siitä kuka niitä on katsellut tai muokannut.

 

 

Tervetuloa palveltavaksi. 

Susanna Martikainen
Sky kosmetologi
Fysioterapeutti AMK 2009 

FYSIOTERAPIAPALVELUT

Fysioterapiapalvelut lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysioterapia toteutetaan asiakkaan tavoitteiden mukaisesti, johon kuuluu asiakkaan haastattelu, asiakkaan tutkiminen, ja hoidon suunnitteleminen yhdessä asiakkaan kanssa.
Lue lisää

KAUNEUSHOITOPALVELUT

KAUNEUTTA, TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA.

Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat kasvo-käsi- ja jalkahoidot, ehostukset sekä kestovärjäykset. Hoidot toteutetaan Denova Pro, Bielendan tuotteilla sekä Pierre Reneen ja Paesen meikeillä.
Lue lisää

Jätä viesti

Voit kysyä lisää palveluistani tai lähettää asiakaspalautetta niin vastaan sinulle pian. Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä muutenkaan henkilötietolain vastaisesti.

Kokemusta ja ammattitaitoa

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti.

Fysio- ja kauneuskeskus FYSBEA

Fysio- ja kauneuspalvelut Joensuussa

Kauneuspalvelut, kauneushoitola, fysioterapia, fysioterapeutti ja kosmetologi Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella. Fysioterapiapalveluissa myös kotikäynnit asiakkaan luona.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram